Situated in a quiet cul-de-sac in the historic town of Evandale, Glover House blends seamlessly into its surrounds. The unimposing fa├žade masks the generously sized living areas within. Designed to accommodate regular family and friends that live interstate, there are multiple living areas that provide space and privacy if required.

The clients were passionate about creating a home that would be warm all year round without having expensive heating systems. To this end, a significant part of the budget was allocated to energy efficient products and technology. Some of these include uPVC door and window frames, hydronic under slab heating and a 10kw solar system with Tesla battery.

Designer: Adams Building Design

Photographer: Anjie Blair

House Glover viewed from the street House Glover front entry House Glover front entry House Glover Kitchen/dining House Glover lounge House Glover Kitchen/dining House Glover Kitchen/dining House Glover lounge House Glover Kitchen House Glover Kitchen/dining House Glover Kitchen House Glover entry foyer House Glover entry foyer House Glover master bedroom House Glover master bedroom House Glover lounge detail House Glover master bedroom House Glover ensuite House Glover lounge House Glover lounge House Glover bathroom House Glover WC House Glover hallway House Glover laundry House Glover alfresco House Glover alfresco House Glover external House Glover alfresco House Glover external House Glover alfresco House Glover front entry House Glover front entry House Glover entry at dusk House Glover external at dusk House Glover external at dusk House Glover external at dusk House Glover viewed from the street at dusk